Ένας πονοκέφαλος έχει προκληθεί στις τάξεις της Λίβερπουλ και στο μυαλό του Γιούργκεν Κλοπ καθώς η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα αναγκαστεί να παραταχθεί χωρίς τους Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με το ματς κόντρα στη Νόριτς για το Carabao Cup (21/09, 21:45).
Ο Τιάγκο τραυματίστηκε στη γάμπα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με την Κρίσταλ Πάλας με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως θα απουσιάσει τόσο από το σημερινό παιχνίδι όσο και από το επόμενο με τη Μπρέντφορντ για την Premier League.
Εκτός παραμένει και ο Φιρμίνο ο οποίος λόγω τραυματισμού έχει χάσει τους τρεις τελευταίους αγώνες των «ρεντς», ενώ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ ταλαιπωρείται από ίωση μένοντας εκτός στο παιχνίδι με την Πάλας αλλά και σήμερα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.