Βαλέρια Κουρούπη – Έχω δεχτεί παρενόχληση – Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιέι
Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό #metoo και στα προσωπικά της βιώματα στο θέατρο
Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.
Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό #metoo και στα προσωπικά της βιώματα στο θέατρο.
«Το κίνημα #metoo ήταν μια πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε» τόνισε.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε έχει δεχθεί και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση.
«Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν έχω ζήσει έντονη σεξουαλική παρενόχληση που να χρειαστώ να καταγγείλω» υπογράμμισε.
Ο ρόλος που την καθόρισε και η οικογένεια
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της στο «Εκείνες κι εγώ» ο οποίος όπως είπε, την έχει καθορίσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν συγκατοικεί πλέον με τον σύζυγό της, κάτι που όπως είπε, είχε γίνει λόγω οικονομικής δυσπραγίας.
«Να καθησυχάσω τους φίλους μας τους σεξιστές ότι δεν μένουμε πια μαζί με τον πρώην συζυγό μου» τόνισε. Και συνέχισε, λέγοντας ότι υπήρχε και υπάρχει ακόμα αγάπη με τον πρώην άντρα της.
Τέλος, αναφερόμενη στον γιό της, είπε ότι θέλει να κάνει ότι δουλειά αρέσει σε εκείνος, ωστόσο «ηθοποιούς έχουμε πάρα πολλούς, δεν θα ήθελα να είναι ένας άλλος. Είναι η πιο ωραία δουλειά του κόσμου αλλά δεν χρειαζόμαστε εκατομμύρια ηθοποιούς σε αυτή τη χώρα».
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ


