Φωτεινή Ψυχίδου – «Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στον Κοργιαλά»
Τη δήλωση του Δημήτρη Κοργιαλά σχολίασε η πρώην σύζυγός του Φωτεινή Ψυχίδου
Σε μια δήλωση που συζητήθηκε προχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Love It, τόνισε με χιούμορ ότι του αρέσει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του, αλλά πλέον προτιμά να είναι μία τσιπούρα αντί για γυναίκα.
Τη συγκεκριμένη δήλωση, με το ίδιο χιούμορ, σχολίασε η πρώην σύζυγός του Φωτεινή Ψυχίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.
«Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα στον Κοργιαλά. Νομίζω όχι εγώ», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Δείτε το βίντεο
- Μαζικές αντι-Τραμπ διαδηλώσεις σε Γροιλανδία και Δανία – «Κάτω τα χεριά σου»
- Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα ενοίκια
- Βόλος: Αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη – Οι τρεις βασικές πηγές που επιβαρύνουν την ποιότητα του αέρα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με το γιο του Αχιλλέα και το χιουμοριστικό κουίζ
- Viohalco: Εμβληματική μορφή ο Νίκος Στασινόπουλος, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική βιομηχανία


