H ενδεκάδα της Άιντραχτ: Τραπ – Ντουρμ (80′ Ντα Κόστα), Εν’Ντικά, Χιντερέγκερ, Λενζ – Σο, Χρούστιτς (59′ Γιάκιτς) – Χάουγκε (81′ Πασιέντσια), Καμάντα, Λίντσρομ (59′ Κόστιτς)– Λάμερς (70′ Μπόρε).
Άιντραχτ – Στουτγκάρδη 1-1 – «Ψυχρολουσία» και νέα γκέλα για την Άιντραχτ
Παρότι ο Κόστιτς σκόραρε, η Άιντραχτ είδε τον Μαρμούς να ισοφαρίζει στο τέλος, αφήνοντας την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, στο 1-1 με τη Στουτγκάρδη.
Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Άιντραχτ. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», καθώς το γκολ του Μαρμούς, της στέρησε την πρώτη της νίκη για τη φετινή σεζόν, με τους «αετούς» να μένουν στο 1-1 με τη Στουτγκάρδη στη Φρανκφούρτη.
Παρότι η Στουτγκάρδη έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 82ο λεπτό, κατάφερε να «ξεράνει» τους γηπεδούχους που είχαν προηγηθεί με τον πρώην… φευγάτο Κόστιτς, με τον Μαρμούς να σκοράρει στο 88ο λεπτό και να «κλέβει» έναν βαθμό για την ομάδα του, αφήνοντας από την άλλη τους «αετούς» για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη.
Με την ισοπαλία αυτήν, η Άιντραχτ παρέμεινε στα χαμηλά και στην 14η θέση, την ώρα που η ομάδα του Μαυροπάνου που αγωνίστηκε ως βασικός, ανέβηκε στην 10η θέση.
- Οι τρεις μνηστήρες για τον Ολίσε, η κλειστή πόρτα της Μπάγερν και το κλειδί των 200 εκατ. ευρώ
- Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη
- «Η αλήθεια είναι»: Το νεοελληνικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104
- Διακοπές στην Τήνο: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις μία αυθεντική εμπειρία διαμονής στο νησί
- Από τον απομονωτιστή Βανς στο «γεράκι» Ρούμπιο – Ο πόλεμος στο Ιράν φουντώνει τη μάχη διαδοχής του Τραμπ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης



