Μετά το τουρνουά του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός δε θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη ούτε για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» της Κύπρου.
Ο έμπειρος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν (κάκωση ιερολαγονίου αριστερά από άμεση πλήξη) και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί μένοντας στην Αθήνα, χωρίς να ακολουθήσει την ερυθρόλευκη αποστολή.
Αντιθέτως, ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται κανονικά σε αυτήν, αλλά τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του.
Το πρόγραμμα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»:
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου
(20:30) ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ: 75-63
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
(19:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λαύριο
(21:30) Ολυμπιακός – Ζενίτ
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
(17:45) Ζενίτ – Λαύριο
(20:15) Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την COSMOTE TV
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League