Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μια τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του US Open, επικρατώντας με ανατροπή (2-1) της Μπιάνκα Αντρεέσκου και πλέον «βλέπει» πολύ ψηλά στο τελευταίο γκραν σλαμ της σεζόν.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με ένα μεστό παιχνίδι στα δυο τελευταία σετ καθάρισε την αντίπαλο της και θα αντιμετωπίσει στους «8» την Καρολίνα Πρίσκοβα.
Συγκεκριμένα, η Πλίσκοβα νίκησε την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open. Η προσεχής αντίπαλος της Σάκκαρη εξασφάλισε την πρόκριση στον προημιτελικό του Αμερικανικού Open για τέταρτη φορά στην καριέρα της, κάνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι, ενώ έδειξε και πάλι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.