
Athens Flying Week – Μαχητικά Rafale σχημάτισαν την ελληνική σημαία πάνω από την Ακρόπολη
Τα γαλλικά αεροσκάφη εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους πάνω από την Ακρόπολη
Τα χρώματα της ελληνικής σημαίας πάνω από την Ακρόπολη σχημάτισαν δύο γαλλικά μαχητικά Rafale και το ακροβατικό σμήνος της γαλλικής Αεροπορίας «Patrouille de France» που πέταξαν πάνω από την Αθήνα και αποχαιρέτησαν την Ελλάδα μετά τη συμμετοχή τους στην Athens Flying Week, η οποία διεξήχθη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Τανάγρα το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου.
Τα γαλλικά αεροσκάφη εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους πάνω από την Ακρόπολη καθώς σχημάτισαν τα χρώματα της Ελλάδας πάνω από τον Ιερό Βράχο.
Από τις 10:45 έως και τις 11:00, πραγματοποιήθηκε διέλευση αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του λεκανοπεδίου Αττικής, στο πλαίσιο του Athens Flying Week 2021, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.
- Επίσκεψη Πούτιν στην Κίνα στις 19 και 20 Μαΐου – Τι θα συζητήσουν με τον Σι
- Play outs: Με νίκη ο Αστέρας κλειδώνει την παραμονή και υποβιβάζονται Πανσερραϊκός, ΑΕΛ
- Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε πεζούς – Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες
- Λάρισα: Αγωνία για 12χρονο κορίτσι που κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του
- Εθνική Τράπεζα: Τα… μαζεύει για τη χρέωση 0,80 ευρώ σε λογαριασμό – Το μήνυμα σε πελάτες
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα


