Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» – Ο Στέφανος ρίχνει μπουνιά στον Αλέξη για χάρη της Μυρτάλης
Όλα ξεκίνησαν μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Μυρτάλης
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη νέα σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», η οποία σαρώνει σε κάθε επεισόδιο την τηλεθέαση.
Στο τέταρτο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μυρτάλη γίνεται μήλο της εριδος και η αιτία για να τραυματιστεί ο νέος της φίλος Αλέξης.
Όλα ξεκίνησαν μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Μυρτάλης που προκάλεσε πανικό την νεαρή και την ανάγκασε να βρει καταφύγιο στην Μαργαρίτα.
Εκείνη αλλά και ο γιος της «αναλαμβάνουν» την προστασία της και έτσι η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι του Αλέξη.
Ο Στέφανος συνεχίζει να την παρακολουθεί, αψηφώντας τις αντιρρήσεις του πατέρα του. Και όταν καταλαβαίνει ότι μένουν μαζί, υποψιάζεται ότι έχουν σχέση, εισβάλει στο σπίτι και ρίχνει μπουνιά στον Αλέξη.
Η Μυρτάλη μένει μαζί του και τον περιθάλπτει την ώρα που ο Στέφανος αποφασίζει να μην ασχοληθεί ξανά μαζί της.
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;
- Αδιαφάνεια τιμών στα φάρμακα και καθυστέρηση νέων θεραπειών στην Ευρώπη



