Σοκ στην Πάρο – Άνοιξε το κεφάλι αστυνομικού με σφυρί
Το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Πέμπτης, όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος επιχείρησαν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους.
Επίθεση από έναν 55χρονο που τον χτύπησε με… σφυρί με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του δέχτηκε ένας αστυνομικός στην Πάρο.
Το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Πέμπτης, όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος επιχείρησαν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους.
Στη θέα τους, όμως, ο 55χρονος κατελήφθη από αμόκ, όρμησε εναντίον τους και χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι τον ένστολο τραυματίζοντάς τον. Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
- Με «δεδηλωμένη υποδίκων» και κύριο επιχείρημα δεν έχετε εναλλακτική κάνεις τη Δημοκρατία να μοιάζει φυλακή
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων στο Αγγελοχώρι
- O Ομπράντοβιτς για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους – Τι είπε για τον Παναθηναϊκό
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass – Η διαδικασία, οι δικαιούχοι και τα ποσά
- Μια συναυλία «ζέσταμα» για όλα όσα πρόκειται να ζήσουμε στo Φ Hill Sessions
- Το φάντασμα της «Λαϊκής Δημοκρατίας της Νάρβα» – Η Ρωσία αλλάζει πίστα στον υβριδικό πόλεμο στην Ευρώπη
- O πρωθυπουργός «πετάει χαρταετό» και προσβάλλει την κοινωνία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442