Ραγίζει καρδιές ο Snik – To τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip
Με μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, ο Snik αποχαιρέτησε τον Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης.
H τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της ελληνικής τραπ σκηνής.
Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Porsche στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.
Και ενώ ο ράπερ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο. Πιθανολογείται πως ο Mad Clip είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.
To αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.
Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ραγίζει καρδιές ο SNIK
Με μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, ο Snik αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο και συνάδελφο.
Πιο συγκεκριμένα ο SNIK ανέβασε στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία με τον Mad Clip και σχολίασε: «RIP Super Trapper u were a real one».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο SNIK στο Instagram του:
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»



