Φαίη Σκορδά – Τι την έκανε να βάλει τα κλάματα;
Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε ένα story με το δάκρυ... κορόμηλο!
Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις τελευταίες χαλαρές ημέρες πριν την έναρξη άλλης μιας τηλεοπτικής σεζόν.
Η γνωστή παρουσιάστρια περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γιους της, που μέχρι τώρα έλειπαν με τον μπαμπά τους στο Ιόνιο, και σύντομα θα επιστρέψουν επίσης στα προγράμματα του χειμώνα.
Αγκαλιές, χάδια και ποιοτικός χρόνος με τη μαμά είναι τα βασικά συστατικά της καθημερινότητάς τους για λίγες ημέρες ακόμη.
Και φυσικά, η Φαίη Σκορδά το απολαμβάνει όσο κι εκείνοι – αν όχι περισσότερο.
Χθες το βράδυ, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές από τις οικογενειακές της στιγμές, συνοδεύοντάς τες μάλιστα και από μια εξομολόγηση που δεν περιμέναμε!
Βλέπετε, όπως μας έδειξε στα stories της, χθες το βράδυ είδε μια παιδική ταινία με τους γιους της, πριν κοιμηθούν.
Και η υπόθεσή της έκανε την Φαίη να βάλει τα κλάματα!
Η γλυκιά Φαίη δε δίστασε να αναρτήσει το κλαμένο της πρόσωπο και να ρωτήσει τους θαυμαστές της αν συγκινούνται κι εκείνοι με τις παιδικές ταινίες.
Δείτε τα stories της:
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε με μουστάκι για χάρη του Σκορσέζε;
- Ολυμπιακός – Μπασκόνια 90-80: Νέα νίκη οι Πειραιώτες, έτοιμοι να «σφραγίσουν» θέση στην 4άδα
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Άμραμπατ κάνει το 2-0 και σκορ πρόκρισης για τους Ισπανούς (vids)
- Κεντρικές Τράπεζες: «Ξορκίζουν» τον πληθωρισμό μέσω επιτοκίων
- Ακρίβεια: Μετά το Πάσχα αρχίζουν τα Πάθη για την κυβέρνηση
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Ρουιμπάλ κάνει το 1-0 για τους Ανδαλουσιάνους (vid)






