Ισπανία – Κατέρρευσε κτίριο στην Πενίσκολα – Ένας νεκρός έφηβος, ένας αγνοούμενος
Το κτίριο κατέρρευσε στην παράκτια πόλη στην Ισπανία χωρίς ακόμα κανείς να έχει εξηγήσει τους λόγους.
Νεκρός ανασύρθηκε ένας έφηβος από συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στην Ισπανία, ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν άλλον έναν άνθρωπο. Πιο συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες στην παράκτια πόλη της Ισπανίας Πενίσκολα βρήκαν νωρίς σήμερα το πρωί το πτώμα του άτυχου εφήβου μέσα στα ερείπια.
Ο δήμαρχος της Πενίσκολα, Αντρές Μαρτίνεθ δήλωσε στο Reuters ότι το αγόρι που ανασύρθηκε νεκρό ήταν περίπου 15 ετών και έμενε στο τριώροφο κτίριο, το οποίο κατέρρευσε για άγνωστους λόγους χθες, Τετάρτη, το βράδυ στην περιφέρεια Βαλένθια στην ανατολική ακτή της Ισπανίας.
Διασώθηκε ένας άνδρας
Περίπου 140 πυροσβέστες και μέλη σωστικών συνεργείων μετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και, γύρω στα μεσάνυχτα, διέσωσαν έναν άνδρα που είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια, ανακοίνωσαν επίσης οι τοπικές αρχές.
«Είχε παγιδευτεί τελείως από μια πλάκα και οποιαδήποτε εσφαλμένη κίνηση θα είχε μοιραίες συνέπειες», δήλωσε ο πυροσβέστης Κάρλος Βερτσίλι, αναφερόμενος στις επιχειρήσεις διάσωσης.
- Αγρότες: Διορία στην κυβέρνηση μέχρι την Κυριακή για συγκεκριμένες δεσμεύεις αλλιώς γενικευμένη κλιμάκωση
- Κάπα Research: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο – Που εντοπίζεται το πρόβλημα
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Ένας νέος κόσμος αναδύεται το 2026 – Τι να κρατήσουμε από αυτό που έφυγε γι’ αυτό που έρχεται
- Εργαζόμενος της Disney τραυματίστηκε από ψεύτικο βράχο 180 κιλών [βίντεο]
- «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Ρέιντζερς για τον Πενράις»





