Ισπανία – Κατέρρευσε κτίριο στην Πενίσκολα – Ένας νεκρός έφηβος, ένας αγνοούμενος
Το κτίριο κατέρρευσε στην παράκτια πόλη στην Ισπανία χωρίς ακόμα κανείς να έχει εξηγήσει τους λόγους.
Νεκρός ανασύρθηκε ένας έφηβος από συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στην Ισπανία, ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν άλλον έναν άνθρωπο. Πιο συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες στην παράκτια πόλη της Ισπανίας Πενίσκολα βρήκαν νωρίς σήμερα το πρωί το πτώμα του άτυχου εφήβου μέσα στα ερείπια.
Ο δήμαρχος της Πενίσκολα, Αντρές Μαρτίνεθ δήλωσε στο Reuters ότι το αγόρι που ανασύρθηκε νεκρό ήταν περίπου 15 ετών και έμενε στο τριώροφο κτίριο, το οποίο κατέρρευσε για άγνωστους λόγους χθες, Τετάρτη, το βράδυ στην περιφέρεια Βαλένθια στην ανατολική ακτή της Ισπανίας.
Διασώθηκε ένας άνδρας
Περίπου 140 πυροσβέστες και μέλη σωστικών συνεργείων μετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και, γύρω στα μεσάνυχτα, διέσωσαν έναν άνδρα που είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια, ανακοίνωσαν επίσης οι τοπικές αρχές.
«Είχε παγιδευτεί τελείως από μια πλάκα και οποιαδήποτε εσφαλμένη κίνηση θα είχε μοιραίες συνέπειες», δήλωσε ο πυροσβέστης Κάρλος Βερτσίλι, αναφερόμενος στις επιχειρήσεις διάσωσης.
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας
- Νομπέλ Λογοτεχνίας: Ο Σεφέρης, ο Ελύτης και «Η Συναυλία των Υακίνθων»
- Διονύσης Σχοινάς: Κάνει «Μαύρα Χριστούγεννα» με το νέο ανατρεπτικό τραγούδι του
- Συναγερμός στο Μαξίμου από τις συνεχιζόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025




