Άγριες Μέλισσες – Ο παπά Γρηγόρης αποκάλυψε ποιος εισβάλει στο Διαφάνι
Η ανάρτησή του τα λέει όλα.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα του Γ’ κύκλου των «Άγριων Μελισσών». Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στο Διαφάνι και μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα, μαζί τους και οι τηλεθεατές.
Πολύ συχνά μοιράζονται στα social media στιγμές από τα παρασκήνια και δίνουν τα δικά τους spoilers. Ένας από αυτούς είναι και ο παπά – Γρηγόρης. Ο κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες που πάντα κάτι έχουν να μας «πουν».
Όπως ακριβώς αυτή που πόσταρε το πρωί της Τρίτης (24/8) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανέφερε πως σύντομα θα μπει έναν ένα νέο πρόσωπο στη σειρά, χωρίς να πει ποιο είναι αυτό, και μας έδειξε το καφενείο, τους συμπρωταγωνιστές του και τον Λευτέρη Χαρίτο.
«Δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ποιος είναι μαζί μας… Σύντομα θα αφαιρεθεί το OMG…», γράφει ο ίδιος στην πρώτη φωτογραφία από το χωριό.
Δείτε την παρακάτω
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη savvidakis_kostis_official (@savvidakis_kostis)
Επίσης, σήμερα κυκλοφόρησε το νέο teaser της σειράς. «Το Διαφάνι θα διανύσει σύντομα μία από τις πιο σκοτεινές του περιόδους. Είστε έτοιμοι για τον Γ’ κύκλο;», αναφέρεται στη λεζάντα.
Δείτε το παρακάτω
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z




