
Πετρούνιας: Επιδίδεται σε κόλπα στην άμμο με τις κόρες του
Μετά το χάλκινο, βουτιές και ξεγνοιασιά!
Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, αφού μετά την επιστροφή τους από το Τόκιο, ετοίμασαν τις αποσκευές τους για Κρήτη.
Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ ξεχωριστό για τον γνωστό αθλητή, αφού κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Έτσι, όλο το προηγούμενο διάστημα ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε εντατικές προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για τη μεγάλη ημέρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για διακοπές.
Μόλις οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση επισκέφτηκαν την Ελούντα μαζί με τις κόρες τους, Σοφία και Ελένη. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram, αφού το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους τους μερικές φωτογραφίες.
Οι δυο τους χαίρονται κάθε πολύτιμη στιγμή με τις κορούλες τους, οι οποίες μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.
Δείτε τις φωτογραφίες
Επιτέλους, διακοπές!

Ο παράδεισος των οικογενειακών διακοπών

“Ήταν καιρός να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου!”
- Εκτός κινδύνου οι πέντε τραυματίες από τους πυροβολισμούς του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
- Ποινική δίωξη για βαριά αδικήματα άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του 89χρονου
- Ο Κέντρικ Ναν απάντησε στη Euroleague για την… τάπα του Μπαντιό
- Η στάθμη ανεβαίνει, η γη υποχωρεί – Εκατομμύρια άνθρωποι απειλούνται καθώς οι εκβολές των ποταμών βυθίζονται
- MEGA Γεγονότα: Απόψε η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Αυξάνονται τα φέσια στην εφορία – Ανήλθαν σε 2,1 δισ. το πρώτο δίμηνο του έτους



