Ρέθυμνο – Παρίστανε τον γιατρό, έκανε rapid tests και έπαιρνε… 20άρικα
Ο δράστης συνελήφθη αφού είχε πραγματοποιήσει αρκετά «πλαστά» τεστ
Μία απίστευτη απάτη λάμβανε χώρα στο Ρέθυμνο, τις προηγούμενες ημέρες.
Ένας Ρεθυμνιώτης παρίστανε σε κάποιες περιπτώσεις τον γιατρό ή σε άλλες περιπτώσεις «αυτοπλασάρονταν» σαν συνεργάτης γιατρού, κυρίως σε τουρίστες, προτείνοντάς τους να κάνουν τα απαραίτητα για αυτούς rapid tests, χρήσιμα για την διευκόλυνση του ταξιδιού τους και για να μην ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας στα εγκεκριμένα σημεία διενέργειας των τεστ.
Σύμφωνα με το flashnews, δελεάζοντάς τους λοιπόν με το «επί τόπου» rapid test, τους έκανε «πλαστά» rapid και τους έπαιρνε 20 ευρώ.
Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, η απάτη του δεν μπορούσε να κρατήσει για πολύ, αφού έγινε αντιληπτό ότι διενεργούσε «πλαστά» rapid tests.
Μετά από καταγγελίες που έγιναν στην αστυνομία, ακόμα και από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ο Ρεθυμνιώτης συνελήφθη και θα ακολουθηθούν για την περίπτωσή του όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
