Χάρης Χριστόπουλος – Συγκινούν τα λόγια του για τις πυρκαγιές που κατακαίουν τη χώρα
Ο γνωστός φωτογράφος έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media.
Δραματικές στιγμές ζει η χώρα τις τελευταίες ημέρες. Οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία και Λακωνία έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στο περιβάλλον, με την επόμενη ημέρα να είναι δυσοίωνη.
Όλοι παρακολουθούν άφωνοι τις εξελίξεις και στέλνουν τα μηνύματά τους μέσω των social media. Ένα από αυτά που ξεχωρίζει είναι του Χάρη Χριστόπουλου. Ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της συζύγου του Ανίτα Μπραντ και του γιου τους. Η μαμά κρατά τον παιδί της αγκαλιά και κοιτάζουν τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στη θάλασσα.
«Θεέ μου μακάρι το κόκκινο στον ορίζοντα , να ήταν πάντα, το κόκκινο ,της Αγάπης….. #family #mother #beach #summertime #love » , έγραψε ο φωτογράφος, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο τις τραγικές ημέρες που ζει η χώρα μας λόγω των πυρκαγιών.
Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Αναδείχθηκε για άλλη μια φορά το έλλειμμα συγκροτημένης στρατηγικής της ελληνικής κυβέρνησης
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς
- Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» είναι ξανά εδώ! Με χορό και… Ferto ο Λάκης Λαζόπουλος μάς καλωσόρισε στην πρώτη εκπομπή του 2026!
- «Δύο άτομα με άρπαξαν από πίσω» – H σωματική επίθεση στην αρραβωνιαστικιά του Μικ Τζάγκερ
- Νίκησε το Περιστέρι Betsson (85-87), ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ (87-88) και στους «8» του Europe Cup θα έχουμε «εμφύλιο»!
- Ευρωομόλογα: Ο Μακρόν δείχνει τον δρόμο – Η Bundesbank το σκέφτεται, η Ιταλία υπαναχωρεί


