
Κηφισιά: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση – Δεν απείλησε κατοικίες
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά σε που ξέσπασε στην Κηφισιά δεν εξαπλώθηκε.
Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουλίου σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην οδό Κοκκιναρά στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έκαιγε σε ρεματιά, αλλά δεν πήρε διαστάσεις καθώς επενέβησαν 7 πυροσβέστες, με τρία οχήματα.
Συνδρομή στην Πυροσβεστική παρείχε η υδροφόρα του Δήμου και όχημα με εθελοντές. Αυτή την ώρα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναζωπύρωση.
Να σημειώσουμε ότι η Πυροσβεστική ενημέρωσε ακόμα για τη δράση της τις τελευταίες 24 ώρες. Οι δυνάμεις της επενέβησαν σε 108 αστικές πυρκαγιές, 45 δασικές πυρκαγιές και πραγματοποίησαν 54 παροχές βοήθειας.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 30, 2021
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
- Αυτές οι ομάδες θα καταφέρνουν να προκριθούν στο Final Four της Αθήνας σύμφωνα με τον Βεζένκοφ (vid)
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου
- Το μανιφέστο του δράστη της επίθεσης στο δείπνο των Ανταποκριτών – Τι έγραψε για τον Τραμπ






