
Ο Μπογδάνος ζητά απόλυση του διευθυντή αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ
Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ζητεί να απολυθεί από την ΕΡΤ και ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Γιώργος Λυκουρόπουλος
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την απομάκρυνση του Δημοσθένη Καρμοίρη από την ΕΡΤ λόγω ρατσιστικού σχολίου που έκανε στον αέρα πρωινής εκπομπής, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ζητεί να απολυθεί από την ΕΡΤ και ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Γιώργος Λυκουρόπουλος, λόγω ανάλογων ρατσιστικών σχολίων.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει:
«Ορθά η @ertofficial_ απέλυσε δημοσιογράφο για ρατσιστικό σχόλιο σχετικό με τα μάτια των Κορεατών. Θα έπρεπε να ισχύσει το ίδιο και με τον Διευθυντή Αθλητικού της, λόγω απάνθρωπου σχόλιού του για τα μάτια πρώην ΠΘ και συμμετοχής του σε παραλήρημα δήθεν πλάκας εναντίον θυμάτων της 17Ν».
Στη συνέχεια, παραθέτει μια ανάρτηση του 2013, που ο Γιώργος Λυκουρόπουλος γράφει για τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά: «Ποιο μάτι του Σαμαρά είναι το χαλασμένο; Γιατί και τα δύο το ίδιο γλάρωμα έχουν».
Ενώ παραθέτει και ακόμα ένα retweet του διευθυντή της ΕΡΤ από το 2013, με ανάρτηση ενός άλλου χρήστη που αναφέρεται με ένα φαιδρό «αστεϊσμό» στην περίπτωση του δολοφονημένου Κώστα Μπακογιάννη.
Η επίμαχη ανάρτηση
Ορθά η @ertofficial_ απέλυσε δημοσιογράφο για ρατσιστικό σχόλιο σχετικό με τα μάτια των Κορεατών.
Θα έπρεπε να ισχύσει το ίδιο και με τον Δντη Αθλητικού της, λόγω απάνθρωπου σχόλιού του για τα μάτια πρώην ΠΘ και συμμετοχής του σε παραλήρημα δήθεν πλάκας εναντίον θυμάτων της 17Ν. pic.twitter.com/gxvBkB0qQ6
— constantinosbogdanos (@bogdanosk) July 29, 2021
- «Εξόφθαλμη επιχείρηση χειραγώγησης», βλέπει το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις
- Νοσηλευτές: Δραματική υποστελέχωση στην Ελλάδα – «Είναι λίγοι στη βάρδια και εξουθενώνονται»
- Στινγκ: Η Θάτσερ, η τοξική αρρενωπότητα και η κόντρα με τους Police – «Οι άνδρες σήμερα δεν εκτονώνουν τη δύναμη τους»
- Τι είχες «Νέι», τι είχα πάντα: Νέες ενοχλήσεις ο Νεϊμάρ, έντονη ανησυχία στην Εθνική Βραζιλίας ενόψει Μουντιάλ
- Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 16 μαθήτριες κάηκαν ζωντανές από φωτιά που ξέσπασε σε κοιτώνα σχολείου θηλέων
- «Κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες – Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της», λέει ο Καρπουχτσής της ΕΛΑΣ




