Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσθένης Καρμοίρης: Εκτός ΕΡΤ μετά τα ρατσιστικά σχόλια

Δημοσθένης Καρμοίρης: Εκτός ΕΡΤ μετά τα ρατσιστικά σχόλια

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης αποτελεί παρελθόν από την κρατική τηλεόραση μετά τα ρατσιστικά σχόλια για τους Νοτιοκορεάτες «με τα σχιστά μάτια».

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης τέθηκε εκτός ΕΡΤ μετά τα ρατσιστικά σχόλια που προκάλεσαν σάλο στον «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ αναφέρεται: «Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1».

«Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ» είπε ο δημοσιογράφος αρχικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επειδή είναι σχιστά τα μάτια, πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;».

Το χειρότερο είναι μετά από αυτό το σχόλιο, τόσο ο ίδιος, όσο και ο συμπαρουσιαστής του, Δημήτρης Κοτταρίδης έβαλαν τα γέλια.

Δεύτερο ατυχές σχόλιο σε λίγες μέρες

Να θυμίσουμε ότι ο Δημοσθένης Καρμοίρης τις προηγούμενες μέρες αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο που έκανε για την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στον τελικό της σκοποβολής, λέγοντας πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που κατέλαβε την 6η θέση, «τα θαλάσσωσε».

Η ατάκα αυτή προκάλεσε τη δυσφορία της ίδιας της αθλήτριας, αλλά και του κύκλου της, με τον δημοσιογράφο να απολογείται στη συνέχεια για το σχόλιό του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024