Σόφη Πασχάλη: Φορά το μαγιό της και μοιράζει εγκεφαλικά στη Σαντορίνη
Σέξι και όποιος αντέξει η γνωστή γυμνάστρια.
«Φωτιά» στη Σαντορίνη βάζει η Σόφη Πασχάλη. Η εντυπωσιακή καλλονή αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων και παράλληλα ανεβάζει τη θερμοκρασία στο κόκκινο.
Η γνωστή γυμνάστρια αγαπάει να μοιράζεται πλήθος στιγμών της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media. Ακριβώς αυτό έπραξε και το απόγευμα της Τρίτης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, για ακόμα μια φορά, η Σόφη Πασχάλη επέλεξε να μας αφήσει άφωνους με τη φωτογραφία της. Φόρεσε το μαγιό της, πόζαρε μ θέα το ηφαίστειο και τα likes έπεσαν «βροχή».
«Island life…» σχολίασε λιτά στην λεζάντα:
- «Νόμιμοι στόχοι» τα ισραηλινά και αμερικανικά πανεπιστήμια για το Ιράν
- ΗΠΑ και Ιράν καταδικάζουν την επίθεση στην οικία Μπαρζανί στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- O Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί νέο τεθωρακισμένο και τεστ για κινητήρα στερεού καυσίμου για πυραύλους
- Κούβα: Δύο ιστιοφόρα που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια έφτασαν στην Αβάνα
- Γιορτή σήμερα 29 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]





