Τόκιο 2020: Και η Αννέτα Κυρίδου προκρίθηκε στα προημιτελικά του απλού σκιφ
Η Αννέτα Κυρίδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του απλού σκιφ γυναικών και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.
Το δύο στα δύο έκανε η ελληνική κωπηλασία, αφού μετά την πρόκριση του Στέφανου Ντούσκου στα προημιτελικά του απλού σκιφ ανδρών, με το… δεξί μπήκε στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Αννέτα Κυρίδου.
Τερμάτισε τρίτη
Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του απλού σκιφ γυναικών με χρόνο 7:54.28 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.
Την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλιζαν οι τρεις πρώτες της προκριματικής σειράς της, με τη Σανίτα Πάσπιουρ από την Ιρλανδία να τερματίζει 1η με χρόνο 7:46.08 και την Κένια Λετσούγα από το Μεξικό να είναι δεύτερη με χρόνο 7:54.21.
Σε επαναληπτική κούρσα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του απλού σκιφ γυναικών η 4η στην προκριματική σειρά της Αννέτας Κυρίδου, Φελίς Αίσα Τσόου Τρινιντάντ και Τομπάγκο (8:02.02), η 5η Κάθλιν Νόμπλε από την Ουγκάντα (8:21.85) και η 6η Τζόαν Πο από τη Σιγκαπούρη (8:31.12).
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο Γιασικεβίτσιους νευρίασε με ρεπόρτερ: «Πηγαίνετε σε σχολή δημοσιογραφίας;» (vid)
- Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου»
- Cornelius Horgan: Στην Αθήνα ο διεθνούς φήμης acting coach για ένα μοναδικό τριήμερο workshop
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τα τελευταία λόγια της Νοέλια πριν από την ευθανασία – Οι βιασμοί, η απελπισία και η βουτιά στο κενό
- Τι σημαίνει η συμμετοχή των Χούθι στον πόλεμο – «Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τη Διώρυγα του Σουέζ»

