Η κυβέρνηση παραχώρησε το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 49 χρόνια
Η ελληνική Κυβέρνηση συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και του παραχωρεί το κλειστό του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια
Η κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα του παραχωρήσει το κλειστό του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια.
Συγκεκριμένα, το deal μεταξύ της κυβέρνησης και της «πράσινης» ΚΑΕ, ώστε το κλειστό του ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Τριφυλλιού, έχει δρομολογηθεί.
Το Μαξίμου ενημέρωσε πως το γήπεδο παραχωρείται στον Παναθηναϊκό και ο σύλλογος θα αναλάβει τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του επί μισόν αιώνα σχεδόν.
Από εκεί και πέρα, το 30% των καθαρών εσόδων από τις εμπορικές χρήσεις θα αποδίδεται στο ελληνικό Δημόσιο, ενώ το deal προβλέπει ότι το Τριφύλλι πρέπει να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια.
Το θέμα προχώρησε τις τελευταίες ώρες και τελικά επήλθε η συμφωνία για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, που μεταβιβάζεται στην πράσινη ΚΑΕ.
- Πώς διαμορφώνονται οι συντάξεις αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο
- Τι είναι το «choremancing» και πως μπορεί να επηρεάσει τη σχέση;
- Solo travelers: Η νέα τάση που αλλάζει παγκόσμια τον τουρισμό
- Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Δύσκολη έξοδος στη Λιβαδειά για τους Ερυθρόλευκους
- Νέες ταινίες: Καυτά δράματα και οσκαρικά διαμαντάκια

