
Γωγώ Μαστροκώστα: Στη Λευκάδα για διακοπές με τον Τραϊανό Δέλλα
Παίζουν παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές.
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας. Το ζευγάρι βρίσκεται στη Λευκάδα, καθώς πριν από δύο μέρες, η πρώην γυμνάστρια πόσταρε μια φωτογραφία με το μαγιό της από εκεί.
Ωστόσο, στην τελευταία της ανάρτηση άφησε τη σέξι εκδοχή της στην άκρη και επιδόθηκε σε αθλήματα όπως… το «κουτσό» και το «πατώ». Τη στιγμή απαθανάτισε ο αγαπημένος της σύζυγος ,Τραϊανός Δέλλας, με τον οποίο είναι μαζί 15 χρόνια και μετρούν 11 χρόνια γάμου.
Εκείνη πέταξε την πέτρα για να δει ποιον αριθμό δεν πρέπει να πατήσει κι εκείνος την περίμενε στην άλλη άκρη, εξετάζοντας αν θα χάσει.
- Σε επιφυλακή για τον Έμπολα ο ΠΟΥ – Ξέσπασμα σε Κονγκό και Ουγκάντα με θανάτους και αύξηση κρουσμάτων
- Νέο χτύπημα Τραμπ – Ακύρωσε την ανάπτυξη 4.000 Αμερικανών στρατιωτικών στην Πολωνία
- Αταμάν: «Είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα της τριετίας στην Ευρώπη»
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη – Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε ειδικές κρύπτες
- Τα 3 βασικά συμπεράσματα από την ιστορική συνάντηση Tραμπ-Σι
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα παρά την εκεχειρία – Νετανιάχου: Ελέγχουμε 60% του θύλακα



