Χόλιντεϊ: «Σαν να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»
Συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που μπορεί να τους στέψει πρωταθλητές πρέπει να είναι οι Μπακς, όπως τόνισε ο Τζρου Χόλιντεϊ.
Οι Μπακς έκαναν το break στο Game 5 της σειράς κόντρα στους Σανς και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του αντιμετωπίζουν στο Fiserv Forum τους Σανς και με νίκη θα είναι και πάλι πρωταθλητές του ΝΒΑ μετά το 1971.
Πριν το Game 6, ο Τζρου Χόλιντεϊ σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι οι Μπακς θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να φτάσουν στον στόχο τους.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Πρέπει να παίξουμε δείχνοντας ότι είμαστε ικανοί για όλα, σα να είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, σα να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είχα πει ότι πρέπει να νικήσουμε στο πέμπτο παιχνίδι, αλλά η δουλειά, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος από το να την ολοκληρώσουμε στην έδρα μας, αλλά αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που δεν τα παρατάει. Ναι, έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας, ωστόσο πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτή και να παίξουμε για εμάς».
- Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από την πορεία του στο Europa League
- U.S.–Greece: ‘Landmark Agreement’ on Shipbuilding and Energy Cooperation
- Λέρος: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του πάνω σε καβγά
- Το απίθανο σερί της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague
- Η Πολωνία σχεδιάζει την απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Συνταξιοδότηση: Τα εύθραυστα ηλικιακά όρια ηλικίας και το προσδόκιμο ζωής – Πότε θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις
