Υπάρχουν πολλοί άνδρες που θέλουν να φλερτάρουν με μια γυναίκα μεγαλύτερη από εκείνους, όμως η ηλικιακή διαφορά και η διαφορά στην εμπειρία δημιουργεί άγχος και αμφιβολία.

Για αυτό παρακάτω θα διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις ένας άνδρας που θέλει να φλερτάρει μια μεγαλύτερη γυναίκα.

  1. Δεν ξοδεύει χρόνο σε ανούσιες επαφές ή τυχαίες γνωριμίες. Είναι με κάποιον επειδή γνωρίζει αυτό που πραγματικά θέλει.
  2. Ξέρει να διασκεδάζει. Έχει ήδη μάθει να μην παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά και να περνάει καλά χωρίς να αυτολογοκρίνεται.
  3. Δεν της αρέσουν τα ανόητα παιχνίδια. Ξέρει ποια είναι, έχει ήδη την προσωπική της διαδρομή και δεν κάνει τερτίπια. Τα φτηνά κόλπα δεν είναι στο ημερήσιο πρόγραμμά της.
  4. Έχει αυτοπεποίθηση… κι η αυτοπεποίθηση είναι σέξι. Ξέρει και υποστηρίζει αυτό που είναι, παραμερίζοντας τις ανασφάλειες της νεότητας.
  5. Δεν έχει όρεξη για μελοδραματισμούς και σκηνές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκνευρίζεται ή δεν αναστατώνεται,  αλλά πως δεν πρόκειται να σας στείλει 20 μηνύματα στο κινητό επειδή δεν σηκώνεται το τηλέφωνο ή δεν θα σας κρατήσει μούτρα αν κάποιο βράδυ προτιμήσετε τους φίλους σας από εκείνη.
  6. Δε θέλει να αλλάξει τον σύντροφό της. Δεν θρέφει τις γνωστές φρούδες ελπίδες ότι με τον καιρό θα μεταμορφώσει τον άνδρα που έχει δίπλα της σε κάτι άλλο.
  7. Δεν υπάρχουν αναστολές και συμβιβασμοί στο σεξ χωρίς νόημα. Αισθάνεται άνετα πια με το σώμα της ή τουλάχιστον προσπαθεί και ξέρει ποιοι είναι οι κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού. Έχει εμπειρία και ξέρει να στοχεύει στην ικανοποίηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο