Απελπισμένη η Μαρία Ηλιάκη – «Τα μωρά έχουν ανιχνευτή;»
Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τα προβλήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους
«Σκούρα» φαίνεται πως τα έχει βρει η Μαρία Ηλιάκη με την 1,5 μηνός κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια που γέννησε στα τέλη του Μάη στη Ζυρίχη μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα και σκέψεις από τη νέα ζωή με το μωρό στο σπίτι και σήμερα αποκάλυψε το μεγάλο της… παράπονο.
Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως η κόρη της έχει κάποιο είδους «ανιχνευτή» και ενώ εκείνη στέκεται όρθια και την κρατά στην αγκαλιά, κουνώντας την για να ηρεμήσει όταν κλαίει, η μικρή αρχίζει να κλαίει και πάλι. Κι αυτό όταν εκείνη κάνει το λάθος να καθίσει στην καρέκλα.
«Να σας κάνω μια ερώτηση; Αυτά τα μικρά έχουν ανιχνευτή; Τι εννοώ. Έχεις το μωρό αγκαλιά, κλαίει, σπαράζει. Το κουνάς, το πας από εδώ και από εκεί και μετά σταματάει. Και αφού είσαι ένα τέταρτο με 20 λεπτά όρθια και έχει σταματήσει, κάνεις την κίνηση να καθίσεις, ενώ το κουνάς ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.
Και συνέχισε: «Το κουνάς σαν να είσαι όρθια και εκείνο σπαράζει πάλι. Και δεν συμβαίνει μόνο μια φορά».
- Με τι καιρό θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη – Ποιες περιοχές θα δουν βροχές
- Ινδία: Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από κατάρρευση μηχανήματος σε λούνα παρκ – Σοκαριστικό βίντεο
- Πώς ο Τραμπ «ακρωτηριάζει» τον τουρισμό προς τις ΗΠΑ
- Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 2-3: «Ζωντανές» για Ευρώπη, με γκολ στο 85′ οι «Μέλισσες»!
- Πληθωρισμός: Τι λέει ο Τραμπ και τι πληρώνουν οι πολίτες
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)




