Έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού σε κάθε «μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των πολιτών»
Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε, πως ξεκινούν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ τονίζει πως «δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών»,
Ξεκίνησαν από σήμερα (16/7) οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα και να αντιδράει στα μέτρα που υπάρχουν για την επιστροφή του κοινού στα γήπεδα.
Οι πράσινοι τονίζουν πως δεν είναι σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών, αλλά είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν και να εφαρμόσουν τις νομοθετικές ρυθμίσεις του κράτους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τονίζουμε πως δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών.
Είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης, ατομικής βούλησης των φιλάθλων, αλλά και της απαρέγκλιτης τήρησης όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή παρουσία τους στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο (π.χ. αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί να του επιτρέπεται η είσοδος με αρνητικό PCR Test ή rapid test στα σημεία ελέγχου).
Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν, όπως είναι τα γήπεδα.
Ζητούμε συγγνώμη και απολογούμαστε στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, διότι αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα «πιστεύω» μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Είναι τέτοια η δίψα του κόσμου να βρεθεί ξανά στα γήπεδα που δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ωστόσο, κοιτάζουμε τους φιλάθλους μας στα μάτια, αφουγκραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες και ζητούμε την κατανόησή σας. Να είστε βέβαιοι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται και να παλεύει για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος.
- Κίνημα Δημοκρατίας για Βενεζουέλα: Οι κρίσεις λύνονται πολιτικά μέσω θεσμών, όχι με μονομερείς ενέργειες
- Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τους «Χωριάτες» και στο -3 από την κορυφή
- «Ο ιδιοφυής, περίπλοκος παππούς μου» – Η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν από το Game Of Thrones στο Avatar
- Πύργος: Συνελήφθη 17χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Έκρυβε συσκευασίες με κάνναβη δίπλα σε Δημοτικό Σχολείο
- Βερολίνο: Χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά λόγω φωτιάς σε μονάδα ηλεκτροπαραγωγής – Εξετάζεται ο εμπρησμός
- Τα τρομερά σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και την εποχή Μπαρτζώκα (vids)

