ΚΙΝΑΛ: Ανοίγει διάλογο για το Κλίμα
«Στόχος είναι να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τις πολιτικές του Πρασίνου Κοινωνικού Συμβολαίου
Στην έναρξη ενός μόνιμου διαλόγου όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους, συμφώνησαν η Φώφη Γεννηματά και αντιπροσωπεία του κόμματος Πρασίνων, σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή. Όπως δήλωσε η Φώφη Γεννηματά Σοσιαλιστές και Πράσινοι συζητούν για να διαμορφώσουν μια νέα ατζέντα, για την πράσινη ανάπτυξη και την δίκαιη κατανομή του οφέλους της.
«Είναι ώρα και στην Ελλάδα αυτός ο διάλογος να ενισχυθεί. Το ξεκινήσαμε σήμερα με τους εκπροσώπους των Πράσινων. Θα τον συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις της πολιτικής οικολογίας», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Πρόσθεσε ότι «στόχος είναι να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τις πολιτικές του Πρασίνου Κοινωνικού Συμβολαίου, της γνήσια προοδευτικής πολιτικής που έχει ανάγκη ο τόπος μας».
Συμπλήρωσε ότι μπροστά στην κλιματική κρίση η Ευρώπη προχωρεί σήμερα σε ένα νέο πακέτο πολιτικών κι αυτό μπορούν να εγγυηθούν μόνο οι γνήσια προοδευτικές δυνάμεις.
- Αυτές είναι οι αμοιβές του προέδρου και των μελών της ΔΕΑΒ
- Βρέθηκε ο πραγματικός Ντ’ Αρτανιάν; Σκελετός στο Βέλγιο παραπέμπει στους «Τρεις Σωματοφύλακες»
- Κρήτη: Πολλά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι από κατολισθήσεις
- Γεωπολιτική και τουρισμός: Πώς οι πόλεμοι αλλάζουν τα ταξίδια
- Κρήτη: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι δύο γυναίκες και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σε γειτονιά του Ηρακλείου
- Ο ΑΣ Άρης για τα 112 χρόνια του συλλόγου: «Δεν μετράμε απλώς χρόνια, μετράμε ζωή»



