Κάτοικος Τελ Αβίβ θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σκότι Ουίλμπεκιν, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Αμερικανός (πολιτογραφημένος Τούρκος) γκαρντ βρίσκεται στο Ισραήλ από το 2018 και φαίνεται πως έχει δεθεί με τον σύλλογο, αποδεχόμενος της πρόταση ανανέωσης.
Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διατηρεί στο «οπλοστάσιο» του τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τα τελευταία χρόνια, κρατώντας έτσι τη ισχύ του στην περιφέρεια.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 28χρονος παίκτης είχε κατά μέσο όρο 13,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα Ισραήλ είχε αντίστοιχα 16,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μια ολοκληρωμένη εμφάνιση στο Τορίνο, η Κόμο πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, πλησίασε στον βαθμό τη «Γηραιά Κυρία» και «βλέπει» ακόμη και Champions League.
Το εισιτήριο για την οκτάδα του EHF European Cup «σφράγισε» η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, καθώς νίκησε την ΒΚ-46 και στην παγωμένη Φινλανδία, αυτή τη φορά με σκορ 31-25.