Κρήτη: Καρέ – καρέ η διάσωση Γαλλίδας από το φαράγγι του Ρίχτη – Τι συνέβη
Η γυναίκα που θέλησε να διασχίσει το φαράγγι με την οικογένεια της, στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για μια 38χρονη Γαλλίδα υπήκοο στο Φαράγγι του Ρίχτη στο Λασίθι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα που θέλησε να διασχίσει το φαράγγι με την οικογένεια της, στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.
Φωτό από cretapost
Στην επιχείρηση πήραν μέρος άνδρες από το πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, της ΕΔΕΑΚ, του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 3η ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ. Εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης άμεσα και αφού τις παρασχέθηκαν οι Α βοήθειες, στις 19:10 παραδόθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε στην έξοδο του φαραγγιού για να την παραλάβει και να την διακομίσει στο νοσοκομείο Σητείας.
Φωτό από cretapost
Ολοκληρώθηκε #μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας, σε ασφαλές σημείο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο φαράγγι Ρίχτη Λασιθίου Κρήτης. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 12, 2021
Φωτό από cretapost
- Ωρα της Γης 2026: Επιστρέφει το Σάββατο 28 Μαρτίου και με μια πρωτότυπη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις



