Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μαγιό και είναι στα καλύτερά της
Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με τις αναλογίες της.
Τις «μπαταρίες» της για τη νέα σεζόν φαίνεται πως γεμίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια μπορεί να απείχε από την τηλεόραση φέτος, ωστόσο από τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη με εκπομπή που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Μέχρι τότε ξεκουράζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ αναρτά και τις σχετικές φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, στην τελευταία της φωτογραφία την βλέπουμε αρκετά ανανεωμένη, και φανερά αδυνατισμένη και γυμνασμένη.
Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την θάλασσα, όπου ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της, εντυπωσίασε με τις αναλογίες της κα τα likes έπεσαν «βροχή».
Δείτε την ανάρτησή της:
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»

