Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό που τρελαίνουν το Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό που τρελαίνουν το Instagram

Η αλλαγή στο σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι θεαματική

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

H αλλαγή στην εμφάνισή της μετά από την απώλεια 11 κιλών είναι εντυπωσιακή με την ίδια να δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες που τρελαίνουν τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν 72 κιλά και έχει καταφέρει να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και πλέον ζυγίζει 61 κιλά και αυτό το έχει καταφέρει με εντατική γυμναστική και διατροφή!

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.

Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία» έχει πει η ίδια σχετικά με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στo Instagram μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της:

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024