Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου
Μεγάλη ταλαιπωρία για όσους κινούνται και στα δύο ρεύματα της παλιάς Εθνικής Ισθμού - Επιδαύρου
Ταλαιπωρία για όσους επιστρέφουν σήμερα το βράδυ στην Αθήνα από την Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, καθώς υπάρχει μποτιλιάρισμα που ξεκινάει πριν από τους Αγίους Θεοδώρους και σταματάει μετά τα Μέγαρα.
Νωρίτερα σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων το απόγευμα της Κυριακής στην Παλαιά Εθνική Οδό στα Ίσθμια. Εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα.
Το τροχαίο – όπως μεταδίδει το korinthostv.gr – σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, όταν -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από το ατύχημα έχουν προκληθεί μόνο υλικές ζημιές.
- Γυμνάσια των πεζοναυτών των ΗΠΑ στην Ιαπωνία, διακόπηκαν 4 φορές από αρκούδες
- Κολομβία: Οι ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 5 μέλη του μεγαλύτερου καρτέλ της χώρας – Κατέσχεσαν φορτίο – «μαμούθ»
- Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν κυρώσεις σε αξιωματούχους στην Αϊτή που κατηγορούν ότι βοηθούν συμμορίες
- Just Eat: Λανσάρει βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για παραγγελίες φαγητού
- Γάζα: Δέκα χώρες καλούν το Ισραήλ να επιτρέψει «ανεμπόδιστη» είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα


