Μέγκι Ντρίο: Απαράδεκτη ρατσιστική κατά του μοντέλου – «Γύρνα πίσω στη χώρα σου Αλβανίδα»
Το μοντέλο έχει ήδη επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των δύο γυναικών που την έβρισαν με χυδαίο τρόπο
Η Μέγκι Ντρίο έκανε μια δημόσια καταγγελία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς τις τελευταίες 20 ημέρες δέχεται μια πρωτοφανή ρατσιστική επίθεση από δυο γειτόνισσες, στην Γλυφάδα.
Το μοντέλο έχει ήδη επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των δύο γυναικών που την έβρισαν, εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής της.
Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Μέγκι Ντρίο «έκανα μια καταγγελία, για να πάνε οι αστυνομικοί για προειδοποίηση, πριν προχωρήσω σε κανονική μήνυση. Η ρατσιστική επίθεση έγινε από μια ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού με κοσμήματα στη Γλυφάδα και την κόρη της πριν από δέκα μέρες. Ξαφνικά χωρίς να τους ξέρω και χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα…».
Η φραστική επίθεση στη Μέγκι Ντρίο από δύο γειτόνισσες
Και συμπληρώνει «πηγαίνω το πρωί και παίρνω το πρωινό μου, παρκάρω το αμάξι μου και επειδή έχω σκύλο αφήνω το παράθυρο ανοιχτό. Η κυρία αυτή έχει επιχειρήσει να μπει στο αυτοκίνητο για να ελέγξει το σκυλί, χωρίς να πάρει την άδεια μου. Όταν πήγα να της μιλήσω, γυρνάει και μου λέει ‘Πήγαινε στη χώρα σου Αλβανίδα!’. Μερικές μέρες μετά και η κόρη της φώναξε ‘Άει μ@ρή Αλβανίδα φύγε από εδώ’. Αυτό γίνεται τις τελευταίες 20 ημέρες».
Δείτε το βίντεο
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)




