Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια»

«Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια»

Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από τον επόμενο κύκλο του GNTM δεν τους βρίσκει όλους σύμφωνους....

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που έκανε το STAR, η Βίκυ Καγιά, διαχρονικά αγαπημένη παρουσιάστρια στο GNTM, μοντέλο και κριτής, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της τόσα χρόνια στον διαγωνισμό Greece’s Next Top Model, θα παραμένει στο κανάλι του Star, αλλά δεν θα παρουσιάζει το GNTM.

Aντιθέτως, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν μέσα από τον δέκτη του Star, ενώ θα συνεχίσει την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής “Shopping Star”.

Η αντικαταστάτρια, της Βίκυς Καγιά είναι η εντυπωσιακή και καταξιωμένη στις διεθνείς πασαρέλες, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Μέγκι Ντρίο συνάντησε τους δημοσιογράφους και είχε να πει τη δική της άποψη για την απουσία της Βίκυς Καγιά από το GNTM:

«Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια. Δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα η καινούρια, η αντικαταστάτρια. Η Βίκυ Καγιά θα είναι βέβαια στο DWTS, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτό. Έχω κάνει μια μικρή επαφή», είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Θα περπατήσω στις πασαρέλες του Βαλεντίνο. Νομίζω ότι όλες που πέρασαν από το GNTM αυτό ήθελαν. Τώρα, μερικές ήθελαν να γίνουν και σερβιτόρες στη Μύκονο, όπως η Παρασκευή. Έμεινα συγκλονισμένη. Υποτίθεται ήταν και το φαβορί του Elite στο Λονδίνο. Elite στο Λονδίνο πού είσαι; Η συγκεκριμένη μάλλον δεν το ήθελε.

Έχω δεχτεί πρόταση πολύ ισχυρή από ένα ριάλιτι. Δεν θα πω ποιο είναι το ριάλιτι, το βλέπουμε πάντως και δεν είναι το GNTM. Μπορεί να είναι και το Big Brother.

Δέχτηκα μια live ρατσιστική επίθεση σήμερα για την χώρα μου την Αλβανία. Ήρθε μια γυναίκα 60 χρονών και μου λέει έτσι παρκάρετε στη χώρα σας, πήγαινε πίσω στη χώρα σου», αποκάλυψε επίσης η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024