Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκι Ντρίο: Επικό «καρφί» για την Παρασκευή - «Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο»

Μέγκι Ντρίο: Επικό «καρφί» για την Παρασκευή – «Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυψε: «Έχω δεχθεί μια πρόταση πολύ ισχυρή από ριάλιτι»

Στην κάμερα της εκπομπή Happy Day μίλησε η Μέγκι Ντρίο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως τον Φεβρουάριο θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το  GNTM και έριξε τα «καρφιά» της στην Παρασκευή – την παίκτρια που ξεχώρισε στο ριάλιτι την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι η Παρασκευή του GNTM έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

«Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino, τον Φεβρουάριο και φθάνω εκεί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι  αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ», ανέφερε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Και συνέχισε: «Έχω δεχθεί μια πρόταση πολύ ισχυρή από ριάλιτι. Το GNTM δεν είναι. Το Big Brother μπορεί να είναι».

Για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί για την καταγωγή της ανάφερε: «Δέχθηκα πάλι μια επίθεση για τη χώρα μου, την Αλβανία. Ήρθε μια γυναίκα 60 χρόνων και μου είπε “έτσι παρκάρετε στη χώρα σου; Γύρνα πίσω”».

Τέλος, για την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM είπε: «Το GNTM θα είναι χάλια, χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Την άλλη κοπέλα δεν την ξέρω».

Οι αιχμηρές δηλώσεις της για την Παρασκευή όμως, ενόχλησαν ιδιαίτερα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της. «Τι ήθελε να τα βάλει τώρα με την Παρασκευή που βιοπορίζεται με αξιοπρέπεια; Όλος ο κόσμος έχει βγει να στηρίξει την επιλογή της. Γιατί γνωρίζουμε και άλλα κορίτσια που κάνουν μόντελινγκ και… κάνουν τελικά μόντελινγκ μεταξύ Μονακό, Μυκόνου και ό,τι ήθελε προκύψει. Με καραντίνα και τις δυσκολίες του κάθε ανθρώπου δεν μπορείς να έχεις ξεκάθαρη άποψη», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Sports in

4 λόγοι για τους οποίους βρίσκουμε κάποιους ανθρώπους τόσο ανεξήγητα ενοχλητικούς

Γιατί κάποιοι άνθρωποι ακόμα κι αν λένε σωστά πράγματα ή σε γενικές γραμμές φέρονται «οκέι» μας είναι απολύτως αντιπαθείς; Ο «σκιώδης εαυτός» μας φταίει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024