Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Διονύσης αποκαλύπτει τη σχέση του με την Αννούς αλλά και τη Μαρίνα μετά το τέλος του MasterChef

Ο Διονύσης αποκαλύπτει τη σχέση του με την Αννούς αλλά και τη Μαρίνα μετά το τέλος του MasterChef

Ο Διονύσης Σαρακίνης μίλησε τις κόντρες στο παιχνίδι αλλά και τον έρωτα που συνάντησε στην κουζίνα του MasterChef

Ο Διονύσης Σαρακίνης πάλεψε όσο περνούσε από το χέρι του για να κατακτήσει τον τίτλο του φετινού MasterChef όμως για μόλις δύο πόντους τη νίκη κατέκτησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Καθόλου όμως δεν δείχνει να τον απασχολεί ένα τέτοιο γεγονός καθώς ο Διονύσης έχει μάθει στη ζωή του να κοιτάει μπροστά και προσηλωμένος στον στόχο του να κερδίζει τις δικές του κορυφές.

Ο φιναλίστ του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος σχολιάστηκε αρκετά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τόσο για τις συμμαχίες όσο και τις… αντιπάθειες που δημιούργησε, μιλάει στο gossip-tv για την μοναδική εμπειρία του MasterChef, για τον έρωτα με την άλλοτε συμπαίκτριά του Ανούς που τον… βρήκε ανάμεσα σε κουτάλες, κατσαρόλες και μπαλοτίνες αλλά και για τα σχέδιά του από εδώ και στο εξής.

Έφτασες στην πηγή αλλά δεν ήπιες νερό! Για δύο πόντους η Μαργαρίτα κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο MasterChef αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι τον τελικό και έζησα όλο το ταξίδι του MasterChef. Νομίζω πως και οι δύο είμαστε νικητές. Η Μαργαρίτα βέβαια η μεγάλη νικήτρια και αυτή η οποία απέσπασε και το έπαθλο.

Η Μαργαρίτα σε κάποια δοκιμασία στα μέσα του παιχνιδιού είχε αποχωρήσει. Εσύ όμως ήσουν μέχρι το τέλος. Πιστεύεις ότι αυτό σημαίνει κάτι σε ό,τι αφορά τη δυναμική σας ως σεφ, αν χρειαζόταν να συγκριθείτε;

Δεν έχει σημασία για μένα, νομίζω, το ότι η Μαργαρίτα αποχώρησε γιατί αυτό έγινε μόνο για 1-2 μέρες. Σίγουρα όμως πήρε μια μεγάλη ανάσα για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Όπως και να το κάνουμε πάντως, στάθηκες παραπάνω από επάξια ως αντίπαλος της Μαργαρίτας και τη δυσκόλεψες πολύ. Το διάστημα που είχατε τις απανωτές μονομαχίες δεθήκατε περισσότερο μεταξύ σας;

Σίγουρα στο πλάι μου είχα μία από τις δυνατότερες αντιπάλους του παιχνιδιού, οπότε έπρεπε να τα δώσω όλα για όλα. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των δυο μας σίγουρα όταν μείναμε δύο άτομα στο σπίτι και περάσαμε όλες αυτές οι δοκιμασίες των τελικών, αν μη τι άλλο ήρθαμε κοντά.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχες μεγάλη κόντρα με τη Μαρίνα και πολλές φορές ήρθες φανερά σε ρήξη μαζί της. Σήμερα πώς είναι οι σχέσεις σας;

Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα το άδικο με ενοχλεί, γι’ αυτό και αυτές είναι οι σχέσεις μου με τη Μαρίνα. Σίγουρα δεν υπάρχουν επαφές και ούτε έχω τη θέληση να υπάρχουν, οπότε ο καθένας, νομίζω, έχει βρει το δρόμο του.

Θα μπορούσες να μαγειρέψεις στο μέλλον μαζί της σε μία κουζίνα αν τα έφερνε έτσι η ζωή και χρειαζόταν να συνεργαστείτε; Την εκτιμάς εν ολίγοις ως επαγγελματία;

Σίγουρα δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω σε μία κουζίνα με τη Μαρίνα σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα της. Μαγειρικά όμως είναι ένα κορίτσι το οποίο έχει αρκετή γνώση και θέληση.

Τι θα σου μείνει αξέχαστο από το MasterChef;

Νομίζω ότι όλο το MasterChef είναι κάτι το οποίο μένει αξέχαστο, γιατί πολύ απλά το κάνεις μία και μόνο φορά.

Με την Ανούς τι γίνεται γιατί είχες και τις ευλογίες των γονιών σου γι’ αυτή τη σχέση, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια του τελικού.

Με την Άννα είμαστε καλά. Και αυτό νομίζω αρκεί. Όσο για τους γονείς, σίγουρα για το γιο τους έχουν μεγάλες βλέψεις. (σ.σ. γέλια)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024