Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει στη φυλακή τον συζυγοκτόνο

Γλυκά Νερά: Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει στη φυλακή τον συζυγοκτόνο

Ο Μένιος Φουρθιώτης κρατείται στην ίδια πτέρυγα του Κορυδαλλού με τον δολοφόνο της Καρολάιν.

Το επόμενο του βήμα μέσα από την 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού φαίνεται πως ετοιμάζει ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τον τελευταίο καιρό, έντονη είναι η φημολογία ότι ο 33χρονος πιλότος θέλει να δώσει συνέντευξη σε κάποιο μέσο ενημέρωσης μεγάλης εμβέλειας. Ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν γνωρίζει πως η υπόθεση των Γλυκών Νερών «πουλάει» και ούτως ή άλλως είχε δείξει μια ασυνήθιστη εξοικείωση με τις κάμερες όταν επί 37 μέρες υποκρινόταν τον χαροκαμένο σύζυγο…

Ως γνωστόν, ο δολοφόνος της Καρολάιν φυλάσσεται στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, μακριά από άλλους ποινικούς, εκεί όπου κρατούνται άτομα που έχουν απασχολήσει τη δημοσιότητα και υπάρχει φόβος για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο Φουρθιώτης θέλει να πάρει συνέντευξη από τον συζυγοκτόνο

Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος έχει συνδρομητική τηλεόραση μέσα στις φυλακές και ενημερώνεται για τα πάντα. Έτσι γνωρίζει πολύ καλά ποιος ακριβώς είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και πόσο απασχολεί τον κόσμο η υπόθεση των Γλυκών Νερών

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το athensmagazine.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής «κυνηγάει» τον δολοφόνο της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά ώστε να τον πείσει να του δώσει συνέντευξη, την οποία θα προβάλει σε εκπομπή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Άλλωστε, είχε κυκλοφορήσει φήμη ότι ο Φουρθιώτης ετοίμαζε ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τη φυλακή – αν και τελικά διευκρινίστηκε ότι απλά θα παίζουν παλιότερες εκπομπές του σε επανάληψη…

Η καθημερινότητα του πιλότου στη φυλακή

Ο 33χρονος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης στη φυλακή, όπως φαίνεται από διάφορα στιγμιότυπά του που έχουν διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης.

Μέσα στο κελί, ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία, την κόρη του και για την κηδεμονία. Δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Μ’ αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Σε οπτικό ντοκουμέντο από το Star, ο συζυγοκτόνος εμφανίζεται να νοιάζεται για τα γατάκια της φυλακής, παρά το γεγονός ότι είχε πνίξει με τα χέρια του τον σκύλο της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να δουλέψει στη φυλακή και τελικά θα αναλάβει το πόστο της τροφοδοσίας και αναμένεται να ξεκινήσει να εργάζεται από την επόμενη εβδομάδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024