Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στη φαρμακερή ατάκα ότι «θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού»
Η παρουσιάστρια αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους
Συνεχίζεται η κόντρα που άνοιξε μεταξύ Ιωάννας Μαλέσκου και Πρωινού, με την πρώτη να απαντά στη φαρμακερή ατάκα που ακούστηκε από το πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με μια σπόντα.
Τι έχει συμβεί:
Η Ιωάννα είπε στο φινάλε της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι μία επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Και στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά ρώτησε ποιο τραγούδι είπε η Μαλέσκου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open και η Νάνσυ Παραδεισάνου απάντησε ότι είπε ένα τραγούδι του Αργυρού και πέταξε το καρφί της, δηλώνοντας πως «Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού». για να πάρει τη σκυτάλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφήνοντας σπόντες και για την απονομή από την παρουσιάστρια βραβείου στα MAD Awards στον τραγουδιστή.
Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια των συνεργατών της, οι οποίοι άφησαν σπόντες και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Σήμερα, 1η Ιουλίου η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε έμμεσα σε όλα αυτά που ειπώθηκαν στο πρωινό.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:
«Πάντως αυτό που είπε η Βίκυ ότι έχει κάνει τόσα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις. Το θέμα είναι ότι κάποιοι… δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε.
»Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν ότι έτσι γίνεται. Εμένα μ’ αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους. Είναι αυτόφωτοι».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Μέση Ανατολή: Αναχώρησε μια πρώτη πτήση τσάρτερ, λένε οι ΗΠΑ – Πάνω από 17.500 Αμερικανοί έχουν επιστρέψει
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών



