Χάρη σε ένα γκολ του Γκόμεζ στο ξεκίνημα του ματς η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Παραγουάης και συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα.
Με… συνταγή Ουρουγουάης η Αργεντινή «καθάρισε» με 1-0 την Παραγουάη και έφτασε τους επτά βαθμούς στον πρώτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα παραμένοντας στην κορυφή. Αυτή τη φορά μπορεί να μην είχε συμμετοχή άμεσα ή έμμεσα στο γκολ ο Λιονέλ Μέσι ωστόσο βρέθηκαν άλλοι πρωταγωνιστές για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα του Σκαλόνι.
Η Αργεντινή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με τη συμπλήρωση 10 λεπτών κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντι Μαρία με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Γκόμεζ που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Αγκουέρο και Μέσι είχαν από μία καλή ευκαιρία για να πετύχουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο φινάλε του οποίου η Αργεντινή σκόραρε με αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε ακόμη πιο λίγες φάσεις με την Παραγουάη να μην μπορεί να απειλήσει και την Αργεντινή να κρατάει περισσότερο το σκορ, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με ηγέτη τον Λιούμπιτσιτς που είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, η ΑΕΚ διέλυσε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίζοντας με... κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της στην Τουρκία.
Ο Χιμένεθ άφησε εκτός 11άδας τον Μόντσου για το αποψινό (14/12, 20:00) ματς με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», ενώ στο αρχικό σχήμα και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής επιστρέφει ο Ντούντου.