Γλυκά Νερά: Μόνος του σε κελί ο 32χρονος πιλότος
Φρουρείται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατουμένους του ή το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να στραφεί στον ίδιο του τον εαυτό
Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικης Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε το δεύτερο βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Μετά την μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και την προθεσμία που πήρε προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη, ο 32χρονος πιλότος οδηγήθηκε κατευθείαν στα κρατητήρια του 7ου ορόφου.
Βέβαια, είναι μόνος του σε κελί και φρουρείται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατουμένους του ή το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να στραφεί στον ίδιο του τον εαυτό. Και αυτό γιατί σύμφωνα και με τον συνήγορο του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη ο κατηγορούμενος έχει αρχίσει να συνειδητόποιεί το μέγεθος της πράξης του.
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)


