Κύπρος: Ιερέας «πολιορκούσε» 14χρονη από τη Λάρισα – Της ζητούσε να εγκαταλείψει την οικογένειά της
Βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας
Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε ένας ιερέας ο οποίος «πολιορκούσε» μια ανήλικη, στη Λάρισα, προκειμένου να βρεθεί μαζί της. Δεν δίστασε μάλιστα να ταξιδέψει από την Κύπρο στην Ελλάδα για να την συναντήσει και να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», πρόκειται για 52χρονο ιερέα ο οποίος ζει μόνιμα στην Κύπρο και συνομιλούσε διαδικτυακά με μία ανήλικη κοπέλα από τη Λάρισα, μικρότερη των 15 ετών.
Ο ίδιος μάλιστα δεν δίσταζε όχι μόνο να της στείλει φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο αλλά και να της ζητάει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να εγκαταλείψει την οικογένειά της για να ζήσει μαζί του στην Κύπρο.
Τελικώς, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο 10.800 ευρώ.
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026



