
Ούρσουλα Κορμπερό: Η «Τόκιο» του La Casa de Papel ποζάρει με μπικίνι και το Instagram αναστενάζει
Η τηλεοπτική «Τόκιο» του Casa de Papel, Ούρσουλα Κορμπερό, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι followers την αποθέωσαν
Η «Τόκιο» της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel, κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό, έγινε διάσημη και πλέον όλοι θέλουν να ξέρουν τα πάντα γι’ αυτήν.
Η ίδια μάλιστα, δεν αφήνει παραπονεμένους τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους κλεφτές ματιές και από την προσωπική της ζωή.
Αυτή τη φορά, η 31χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της.
Η Ούρσουλα Κορμπερό ποζάρει με το μαγιό της σε ένα σκάφος με γυρισμένη την πλάτη, ενώ… βγάζει τη γλώσσα στον ήλιο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers την αποθέωσαν στα σχόλια και της ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.
Το πολυαναμενόμενο φινάλε του La Casa de Papel
Tο La Casa de Papel ολοκληρώνεται καθώς τα γυρίσματα της 5ης σεζόν τελείωσαν.
Όπως είναι αναμενόμενο οι εκατομμύρια θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς ανυπομονούν να δουν το μεγάλο φινάλε, το οποίο όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες θα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη.
Συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος του πέμπτου κύκλου θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ το δεύτερο μέρος στις 3 Δεκεμβρίου.
O τέταρτος κύκλος της δημοφιλούς ισπανικής σειράς του Netflix έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα πριν από περίπου ένα χρόνο.
Η βραβευμένη με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς – ισπανικό δημιούργημα που έγινε βασικός μοχλός ανάπτυξης στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας streaming στη διεθνή αγορά εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 για την τρίτη σεζόν του – αφορά μια επαναστατική ληστεία σε πολλές πράξεις με εγκέφαλο τον μυστηριώδη Καθηγητή (Professor).
- Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο TikTok
- Sani Men: Ισχυρά, όπως εσύ!
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Έργο προστασίας και ανάδειξης του Mon Repos
- Δένδιας: Είμαστε βέβαιοι ότι το drone είναι ουκρανικό – Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα
- Ηλιούπολη: Έπεσαν στο κενό από ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας δύο 17χρονες – Νεκρή η μία, σε σοβαρή κατάσταση η δεύτερη





