Σε ποιο κανάλι θα δούμε τις «μάχες» Σάκκαρη και Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Roland Garros
Από το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδοθούν οι ημιτελικοί των Τσιτσιπά και Σάκκαρη για το το Roland Garros
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιούν εξαιρετικό Ρολάν Γκαρός με τους δυο συμπατριώτες μας να έχουν φτάσει μέχρι στιγμής μέχρι τα ημιτελικά του γαλλικού Όπεν, με την ΕΡΤ1 να δείχνει τις δυο σπουδαίες μάχες.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Το φετινό Roland Garros έχει χρώμα ελληνικό! Για πρώτη φορά στην ιστορία του διασημότερου τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Παρίσι, βρίσκονται ταυτόχρονα στην ημιτελική φάση Ανδρών και Γυναικών, δύο Έλληνες αθλητές.
Η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη, που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 18:00, την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα από την Τσεχία.
Ο εξαιρετικός Στέφανος Τσιτσιπάς, που διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να ανέβει στο βάθρο των νικητών, θα αγωνιστεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου απέναντι στον Γερμανό Αλεξάντερ Zβέρεφ, No 3 στον κόσμο.
- Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Νομπελίστας Λογοτεχνίας 2025 Λάσλο Κρασναχορκάι
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν για την κακοποίηση και το δίκτυο των ισχυρών
- Ρωσία: Από ποιους ζητά χρήματα ο Πούτιν για να συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Δένδιας σε εφοπλιστές: Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται δωρεές, το υστέρημα του φορολογούμενου δεν καλύπτει τα πάντα
- Ιράν: Αυτά είναι τα στρατηγικής αξίας νησιά που μπορεί να γίνουν στόχος των ΗΠΑ
- Οι αλλαγές της FIFA: Νέα όρια χρόνου, ενισχυμένο VAR και αυστηρότεροι κανονισμοί στο Μουντιάλ 2026!

