One man show από τον Ντόνοβαν Μίτσελ και 1-0 οι Τζαζ.
Ο άσος της Γιούτα ήταν ασταμάτητος και με 45 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 112-109 επί των Κλίπερς για το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.
Πλην του Μίτσελ, για τους νικητές ξεχώρισαν και οι Κλάρκσον – Μπογκντάνοβιτς, που πέτυχαν από 18 πόντους.
Για τους φιλοξενούμενους ο Λέοναρντ ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, ενώ ο Τζορτζ είχε 20 πόντους με 11 ριμπάουντ.
Οι Κλίπερς είχαν τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο, που τους βρήκε μπροστά στο σκορ με +13 (47-60).
Οι Τζαζ όμως ξεκίνησαν σταδιακά την αντεπίθεσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, έφθασαν ακόμη και στο +10 (103-93) στην τέταρτη περίοδο και τελικά πήραν τη νίκη με 112-109.
Παρέα όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με τρεις νεαρές Βραζιλιάνες απήλαυσε ο Κάρλο Αντσελότι τις εορταστικές εκδηλώσεις του καρναβαλιού στο Ρίο και τα social media... ξεσαλώνουν!
LIVE: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL.