Δεν κατεβαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΛεΜπρόν και Ντέιβις
Η Εθνική ομάδα της Αμερικής θα παραχθεί δίχως τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Τα πλάνα του, χωρίς τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, θα πρέπει αν αρχίσει να καταστρώνει ο Γκρεγκ Πόποβιτς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Αύγουστο.
Όπως σημειώνει δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «The Athletic» οι δύο σούπερ σταρς των Λος Άντζελες Λέικερς δεν είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα στο Τόκιο, για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.
Και οι δύο παίκτες αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και προτιμούν να μείνουν εκτός ώστε το καλοκαίρι να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για την έναρξη της επόμενης χρονιάς.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις τόσο ο Στέφεν Κάρι, όσο και ο Νταμιάν Λίλαρντ.
Ο γκαρντ των Γουόριορς είναι στο 50-50, ενώ ο ηγέτης των Μπλέιζερς, τείνει στο να φορέσει το εθνόσημο, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.
- Παναθηναϊκός: Το κακό για τον Μπενίτεθ ετοιμάζεται να τριτώσει
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- «Μια ανάσα από νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους»
- Ολυμπιακός: Θετικά νέα με Τζόουνς – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων
- Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της Euroleague – Μέσα Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ (pic)
- Ο Μάικ Τζέιμς το επιβεβαίωσε: Φεύγει από τη Μονακό το καλοκαίρι!
- Στον Ντέρικ Γουάιτ το βραβείο Sportsmanship της φετινής σεζόν (pic)
- Η Τότεναμ ψάχνει ψυχολόγο μέσω… αγγελίας στο LinkedIn (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/warongkarit-ingkutanon-lpppI8mdEyw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442