Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκαλύψεις για το ρόλο-κλειδί στην «Έξαψη»
Ο Αλέκος Συσσοβίτης εισβάλλει στην «Έξαψη» σε ρόλο-κλειδί και έδωσε μια πρώτη γεύση για τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει.
Για τη συμμετοχή του στην «Έξαψη», την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και τα θεατρικά του σχέδια για το φετινό καλοκαίρι μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης (8/6), ο Αλέκος Συσσοβίτης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός εισβάλλει στην «Έξαψη» σε ρόλο-κλειδί και έδωσε μια πρώτη γεύση για τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει.
«Ο χαρακτήρας έχει πάρει βραβείο στις Κάννες. Είναι ένας ηθοποιός – σκηνοθέτης – σεναριογράφος, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χτίσει μία καριέρα και μετά κάτι σπάει μέσα του και γίνεται αγοραφοβικός. Είναι τόσο εύθραυστος που όταν πρέπει να το δείξει στον κόσμο, ο φόβος τον κυριαρχεί» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο ρόλος του προσπαθεί αποφύγει τη δημοσιότητα, ενώ την προκαλεί με τις πράξεις του.
Όπως ανέφερε και ο ίδιος, ο ρόλος είναι μικρός και μπαίνει στο τελείωμα της σειράς.
«Βλέπουμε στη σειρά ότι υπάρχουν πολλά πρόσωπα και είναι πολύ δυνατή η ιστορία. Αν αναπτυχθεί και το παρελθόν του χαρακτήρα θα έχουμε ένα σίκουελ, Έξαψη nο 2», σχολίασε χιουμοριστικά.
Η πορεία προς την καταξίωση
Ο Αλέκος Συσσοβίτης αναφέρθηκε και στην πορεία του στην τηλεόραση και το θεατρικό σανίδι, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.
«Δεν μου ήρθαν όλα εύκολα, τουναντίον μου ήρθαν πολύ δύσκολα. Από τα 13 μου έχω δουλέψει στην οικοδομή με τον πατέρα μου και ήθελε ψυχικό σθένος όταν ασχολήθηκα με το θέατρο».
Ο ηθοποιός πήρε το θεατρικό βάπτισμα το 1997, όταν τον ξεχώρισε ο Γιάννης Χουβαρδάς. «Ο Χουβαρδάς πίστεψε στις ικανότητες μου και με έβαλε στο θέατρο αν και δεν είχα σπουδάσει υποκριτική».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το μέγιστο σημείο στην καριέρα του ήταν η σειρά «Η Αίθουσα του θρόνου», χαρακτηρίζοντας ως «θείο δώρο» τη συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ενώ δήλωσε πως βρήκε πολύ απαιτητικό το ρόλο του Παντιά Φλέρη.
Περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη
Ο Αλέκος Συσσοβίτης θα συμμετέχει με το ρόλο του Ωκεανού στην παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου.
«Προκειται για ένα αρεστό και πολύ σημαντικό έργο, είναι ένα από τα πρώτα τολμηρά δημοκρατικά εργα εκείνης της περιόδου».
Η περιοδεία θα αποτελείται από 30 παραστάσεις, ξεκινώντας από τα Χανιά, ενώ στις 20, 21 και 22 Αυγούστου η παράσταση πρόκειται να παρουσιαστεί στην Επίδαυρο.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης μιλώντας στο Πάμε «Δανάη!»
- Ευρώπη: Αυτά τα αεροδρόμια έχουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί το προσωπικό του να μην στοιχηματίζει για τον πόλεμο με το Ιράν
- «Τρέλα» στον κόσμο της Ράγιο Βαγιεκάνο για τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ
- Ηρώδειο: Ο Ιούνιος μεταμορφώνεται σε μήνα αποχαιρετισμού, πριν κλείσει το θέατρο – Οι εκδηλώσεις
- ΕΕ και ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία για τα κρίσιμα ορυκτά κατά της Κίνας
- Από τον Φεβρουάριο ο σύντροφος της μητέρας δάγκωνε και έκαιγε με τσιγάρο το βρέφος στον Πύργο – Τι ισχυρίστηκε η ίδια





