
Πειραιάς: Ανασύρθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό
Ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πτώση επιβατικού αυτοκινήτου, το πρωί της Τετάρτης, στο λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Όλα εκτυλίχθηκαν στην πύλη Ε2, όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως πλωτό του Λιμενικού Σώματος και ομάδα βατραχανθρώπων, οι οποίοι ανέσυραν τον άνδρα. Στο ΙΧ δεν υπήρχε άλλος επιβαίνων.
Σημειώνεται ότι την ώρα της πτώσης δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο κάποιου πλοίου στη συγκεκριμένη πύλη.
- Βουλή: Ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε κατά σε όλες τις άρσεις ασυλίας – Πιο «γαλάζιος» και από τους «γαλάζιους»
- Ολλανδία: Η εισαγγελία ζητά ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Εκτόξευση σχεδόν 25% στις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων – Σε κλοιό πιέσεων οι εταιρείες
- LIVE: Μπόρνμουθ – Λιντς
- LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι
- Εντι Ράμα: «Χιούμορ» η ατάκα για τον Πλάτωνα – Τι είπε για συνυποσχετικό παραπομπής στη Χάγη για ΑΟΖ




