Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: «Δολοφονήθηκε ο Γάλλος χορευτής» - Συγκλονίζουν οι γονείς του

Πειραιάς: «Δολοφονήθηκε ο Γάλλος χορευτής» – Συγκλονίζουν οι γονείς του

Αυτοψία στην εγκαταλελειμμένη βίλα όπου βρέθηκε ο σκελετός του Γάλλου χορευτή που ήταν εξαφανισμένος για 9 μήνες - Τα τελευταία λόγια στη μητέρα του.

Το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Γάλλου χορευτή Τζόις Τίμοθι Ράντοτσικ στον Πειραιά θέλει να λύσει η οικογένειά του, που τον αναζητούσε επί εννέα μήνες, ελπίζοντας πως είναι ακόμη ζωντανός.

Ο σκελετός του 27χρονου χορευτή βρέθηκε μέσα σε δεξαμενή με νερό στην εγκαταλελειμμένη βίλα Μαυρομιχάλη.

Ήταν δολοφονία;

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και η ομάδα του Χρήστου Ράμμου, Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε ο σκελετός και με σύγχρονα μέσα συνέλεξαν στοιχεία που, όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενισχύουν τις υποψίες ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, δυστυχώς, δεν αναφέρει ακριβή αιτία θανάτου, καθώς το έργο του ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αφού δεν υπήρχε ιστός.

Αυτό που προκαλεί, όμως, πολλά ερωτήματα είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κακώσεις στον σκελετό, σπασμένα οστά δηλαδή. Είναι επομένως πολύ δύσκολο να έγινε κάποιο ατύχημα και ο Τζόις να έπεσε μέσα στη δεξαμενή, χωρίς να υποστεί κάποια κάκωση, ενώ η δεξαμενή βρέθηκε κλεισμένη με βαριά πέτρα από πάνω.

Υπάρχουν, επίσης, μαρτυρίες από το πανδοχείο, όπου έμενε ο 27χρονος Γάλλος, ότι, αν και ο ίδιος δεν είχε καμία διένεξη με κανέναν και δεν είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, έκανε παρέα με ιδιαίτερα άτομα, που είχαν επιδείξει επιθετική συμπεριφορά.

Στις 21 Αυγούστου 2020 ο Τζόις είπε ότι θα πήγαινε να κάνει διαλογισμό και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ο σκελετός του βρέθηκε πριν από λίγες μέρες από παιδιά που έπαιζαν στο σημείο και μετά από εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον Γάλλο χορευτή, ο οποίος αναζητούταν από τις αρχές.

Ο κύκλος των ερευνών ανοίγει και πάλι για να διαπιστωθεί πότε πέθανε, αλλά και αν μεταφέρθηκε στο σημείο ή άφησε την τελευταία του πνοή εκεί.

Τα τελευταία λόγια του Γάλλου χορευτή στη μητέρα του

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η μητέρα του αδικοχαμένου χορευτή αποκάλυψε το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον γιο της λίγο πριν εξαφανιστεί.

«Τα τελευταία του λόγια μου τα έγραψε. Μου είπε »μαμά να είσαι πάντα καλά, να ζεις τη ζωή σου, να έχεις ελεύθερη σκέψη. Σε αγαπώ πάρα πολύ» είπε η γυναίκα. «Δε με έλεγε »μαμά», με έλεγε »μαμάκα μου»» συνέχισε.

Όπως λέει η ίδια, το παιδί της ήταν χαρούμενο και του άρεσε να ταξιδεύει. Δεν ήθελε να «ριζώσει» κάπου, αλλά στην Ελλάδα έμεινε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα γιατί του άρεσε.

«Είχε μια κοπέλα αλλά δε γνωρίζουμε περισσότερα. Όσο για τις ουσίες, δεν έπινε ούτε κάπνιζε. Ήταν χορτοφάγος και ζούσε με πολύ υγιεινό τρόπο» ανέφερε η μητέρα του.

«Νομίζω ότι είναι έγκλημα»

Από τη μεριά του, ο πατέρας του Τζόις υποστηρίζει ότι πρόκειται για έγκλημα. «Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή. Ήταν κατά της βίας» είπε ο ίδιος.

«Περιμένω ότι θα ξεκαθαριστεί αυτή η υπόθεση ανθρωποκτονίας, όπως και να έχει. Οι γαλλικές αρχές θα ασχοληθούν και αυτές και οι έρευνες θα συνεχιστούν και στη Γαλλία» πρόσθεσε τέλος ο πατέρας του άτυχου 27χρονου.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024