Μία έντονη λογομαχία ξέσπασε στην Φάρμα ανάμεσα στον Ντούπη και στην Κυριακή Κατσογρεσάκη επειδή ο πρώτος δεν θέλησε αμέσως να διεκδικήσει την αρχηγία για να μην υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Η συζήτηση ξεκίνησε από το πόσο έχει βοηθήσει ο ένας τον άλλον στο ριάλιτι.
Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ο ίδιος έχει φλερτάρει με την Κυριακή, αυτήν την φορά φάνηκε ιδιαίτερα αιχμηρός, μην δείχνοντας καλούς τρόπους. Όταν η ίδια του ανέφερε ότι δεν τη νοιάζει τι σκέφτεται για την συμπεριφορά της κι ότι είναι γελοίο όλο αυτό που γίνεται και με τον τρόπο που γίνεται, έλαβε την απάντηση: «Ναι είναι γελοίο κι εσύ γελοία είσαι… Είσαι ότι σε συμφέρει. Αναίσθητη και δεν εκτιμάς τίποτα.» Η ίδια βέβαια ενοχλημένη του απάντησε στην συνέχεια: «Μια λέξη θα σου πω μόνο, απογοήτευση. Αυτό μόνο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας, ούτε τίποτα. Νευριάζεις, τη μία μου μιλάς καλά, την άλλη άσχημα. Εμένα αυτό μου λέει πολλά για την προσωπικότητα του άλλου».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας